A 4 palackhoz tartozó videóban:

u

Vakkóstolás

Kóstold meg a borokat számmal ellátott palackokkal, amihez kérdéseket teszek fel, így egy játékos, élményteli borkóstolást kapsz, így többet is tanulsz az adott borról!

Illat, íz összehasonlítás

A borok összehasonlításából nagyon sokat tudsz tanulni. Így megértheted a különböző fajták közötti különbséget, érlelési eljárásokat és akár évjárat eltéréseket is!

Borászok megismerése

A videóban a borászokat is láthatod, ugyanis meglátogattam őket, így a 4 palack borhoz tartozó videóban az ő véleményüket is láthatod!

A borkosarakkal gyorsabban és élvezetesebben tanulhatsz a borokról!
Nézd meg, hogy miért!

u

Vakkóstolás

Ahogy láthatod a videóból a borokat becsomagolva, számmal ellátva kapod meg. Így lehetőséged van előítélet nélkül megkóstolni a borokat. Ez a kóstolást izgalmasabbá teszi és arra is megtanít, hogy jobban figyelj az illatokra és ízekre. A memóriádat sokkal jobban használni kell, így gyorsabban is fejlődhetsz! 🙂 

A vakkóstolásnál egymással akár versenyezni is tudtok, ugyanis megadok majd kérdéseket és az ahhoz tartozó válaszok alapján bizonyos számú pontot érhetsz el! Tényleg élvezetes vakkóstolós játék lesz ez a borokhoz!

Illat, íz összehasonlítás

A borokat nagyon érdemes összehasonlítani, ugyanis ebből lehet igazán megérteni azokat a különbségeket, amik jelentkeznek a borokban. Ezért nagyon jó az ha egyszerre akár több bort is kóstolsz, így megértheted a fajták közötti különbségeket, a saválló tartályos érlelést megkülönböztetheted a hordós érleléstől, és elkezded valóban megérteni a borokat.

Borászok megismerése

A videóban, amit kapsz a borokhoz a vakkóstoló játékon kívül nagyon informatív anyagot is szeretnék küldeni neked. A borokat, amik a borcsomagjaim tartalmaznak, a borászokkal is közösen megkóstoltam, így az láthatod a borászokat és te is közelebb kerülhetsz az adott bor készítőjéhez, megtudhatod, hogy miért úgy készültek a borok 🙂