Gyakran ismételt kérdések

Borkosarak
Milyen borokat kapok? Miért vannak becsomagolva?

A borok azért vannak becsomagolva, mert azokat vakon kóstolva sokkal jobban odafigyelsz a borokra, és egy játékra is lehetőséget ad! Az adott borkosaraknál a termék leírásnál mindig egy elég hosszú leírást és videót találsz, hogy pontosan mire fókuszál az a csomag, viszont a konkrét borokat nem szeretném elárulni. Azonban ha te csak akkor vásárolnál, ha tudnád a borokat (ami jelentősen csökkenti az élményt és tanulást), akkor ha írsz egy e-mailt, akkor válaszolok rá neked!

A borok magas minőségűek, jellemző országos borversenyen érmet elért tételekből kerülnek ki! Minőségükre 100%-os garanciát vállalok!

Mi történik, ha rossz minőségű borokat kapok? - 100% GARANCIA

A bor természetesen egy szubjektív dolog. De a borcsomagjaimban található tételeket úgy állítom össze, hogy azok jellemzően borversenyen kiválóan szerepelő cégektől vannak vagy maguk a borok érmesek lettek.

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok abban az esetben, ha azt mondod, hogy a borok minősége rossz volt, és a videó sem volt hasznos, amit küldtem a számodra. Hiszek benne, hogy nagyon jó minőséget kapsz mind borokban, mind videóban!

Ki kell bontanom mind a 2 / 4 palackot egyszerre?

Úgy gondolom, hogy legtöbbet akkor tanulsz, ha a borokat összehasonlítod, és egyszerre kóstolod őket, de ha mondjuk kettesével fogod kibontani, úgyis követhető lesz a kóstolás. A borkóstolás amúgy sem egy magányos tevékenység, ezért biztatlak arra, hogy hívjál át barátokat, akiket szintén érdekel a bor és így közösen tanulhattok, beszélhettek róla. A borkóstolás fejlesztésnek a borok újra kóstolása szintén egy fontos összetevője, ezért a következő napokban is újra próbálhatod a borokat.

Továbbá javaslom, hogy több pohár is álljon rendelkezésre a borok kóstolásakor! 4 pohár / 2 fő megfelelő lehet.

Videó
Milyen videót kapok a borokhoz?

Természetesen a videóban mindig ugyanaz a 4 becsomagolt palack bor van előttem vagy a borász előtt, amiket te is kóstolsz!

A videó 1. részében néhány kérdésre válaszolhatsz a borokkal kapcsolatban, úgy, hogy vakon kóstolod. Borokokat vakon kitalálni sosem könnyű feladat, de szórakoztató és sokat is tanulhatsz belőle. Egy pontrendszert alakítottam ki a borkóstoláshoz, tehát egy vetélkedőnek is nagyon jó! Biztatlak, hogy játszátok ezt a boros vetélkedőt közösen!

A videó 2. részében közösen elemezzük a borokat, ahol vagy én segítek vagy egy szakértő segítségével beszélünk a borról.

A videó 3. részében pedig a borászokat láthatod, ahogy elmondják ők is a véleményüket az adott borokról. Meglátogattam őket, így egy kicsit közelebb kerülhetsz a bor készítőjéhez is!

Hogyan kapom meg a videót?
A videót a vásárláskor küldöm el neked e-mailben. Youtube-on lesz elérhető, privát tartalomként küldöm el neked, így csak az email birtokában tudod azt megtekinteni!
Milyen hosszú a videó? Mennyi idő lesz a borkóstolás?

A videók nagyjából 30-50 perc közötti hosszúságúak borkóstoló csomagtól függően. Az, hogy mennyi ideig tart a borok kóstolása nagyban függ attól is, hogy mennyi időt szánsz a vakkóstolásos részére, mennyiszer állítod meg a videót, de szerintem egy nagyon jó esti, társasági program lesz!

Szállítás, fizetés
Milyen szállítási és fizetési lehetőségek vannak?

Erről részletes tájékoztatót kaphatsz a szállítás menüpont alatt!

Szállítás:
1. Házhoz szállítás futárszolgálattal
2. FoxPost átvétel

Fizetés:
1. Banki utalás
  Utalási adatok: 
   Név: Simkó Gábor e.v.
   Adószám: 49523289-1-42
   Bankneve: K&HBank
   Bankszámlaszám: 10403239-50526757-52541006

2. Bankkártyás fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül
3. Utánvét: futárnak készpénzzel, FoxPost autómatánál bankkártyával